کلیدواژه بستنی / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
2.
نویسنده : لک، اردلان ؛
مجله:مدیریت دانش و نوآوری دانا»شهریور 1400 - شماره 9 (4 صفحه - از 24 تا 27 )
کلیدواژه ها:خودرومدیریت دانش مشتریبسـتنیبـه
-
3.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورا
-
4.
نویسنده : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
-
5.
نویسنده : گلستانی، مژده ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:بستنیاینولینسین بیوتیکتخمیریغیرتخمیری
-
6.
نویسنده : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 71 تا 82 )
کلیدواژه ها:سینبیوتیکلاکتولوزبستنیاینولین
-
7.
نویسنده : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکسینبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسباسیلوس کواگولانسانجماد
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)