کلیدواژه اینولین / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:استویاویسکوزیتهاینولینفراسودمندشیر کاکائو
-
2.
نویسنده : شیرخان، فائزه ؛ میرزایی، مهتا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نصوحی، نیکو ؛ نویسنده مسئول : میردامادی، سعید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:دیابتاینولینغذاهای فراسودمندزمان نگهداریسویههای بومیشیر تخمیری
-
3.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحه - از 68 تا 80 )
کلیدواژه ها:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
4.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 صفحه - از 10 تا 20 )
کلیدواژه ها:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
5.
نویسنده : طاهری، مریم ؛ نویسنده مسئول : مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 69 تا 88 )
کلیدواژه ها:ویتامین Eویتامین Dغنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیوناینولین
-
6.
نویسنده : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:اینولینلاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوزپروبیوتیک
-
7.
نویسنده : گلستانی، مژده ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:تخمیریغیرتخمیریبستنیاینولینسین بیوتیک
-
8.
نویسنده : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 71 تا 82 )
کلیدواژه ها:بستنیاینولینسینبیوتیکلاکتولوز
-
9.
نویسنده : آقاجانی، عبدالرضا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:اینولینلاکتوباسیلوس کازئیلاکتولوزالیگوفروکتوزماست سین بیوتیک
-
10.
نویسنده : کریمی دره آبی، هیوا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 9 تا 16 )
کلیدواژه ها:دمااینولینلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمتابولیسمرشد
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
نشریه پژوهشنامه حلال 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)