مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : طاهری، مریم ؛ نویسنده مسئول : مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 69 تا 88 )
کلیدواژه ها:ویتامین Eویتامین Dاینولینغنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیون
-
2.
نویسنده : عباسیان راد، امیرحسام ؛ مستقیم، تکتم ؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 61 تا 74 )
کلیدواژه ها:آکریلآمیدبرگ بامبوپونهکوهینان سوخاری
-
3.
نویسنده : تکلوی، سویل ؛ شهریاری، شهلا ؛ نویسنده مسئول : مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:میگوکربوکسی متیل سلولزنانوذرات اکسید رویپوشش فعالاسانس شوید
-
4.
نویسنده : باجلان، سمانه ؛ مظاهری، امیرفرخ ؛ مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 87 تا 100 )
کلیدواژه ها:آب سیبجریانیفیزیکوشیمیاییحسیماست