اکبری آدرگانی، بهروز/ 8 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
نشریه پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
میان رشته ای 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 8 |
-
1.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
نویسنده : شیرخان، فائزه ؛ میرزایی، مهتا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نصوحی، نیکو ؛ نویسنده مسئول : میردامادی، سعید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:دیابتاینولینغذاهای فراسودمندزمان نگهداریسویههای بومیشیر تخمیری
-
3.
نویسنده : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
4.
نویسنده مسئول : اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده : زیوری شایسته، پگاه ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای عملکردیپوست انارپکتیندرجه استریفیکاسیوناستخراج مایکروویو
-
5.
نویسنده : نصیر احمدی، ساسان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجله:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»بهار 1396 - شماره 3 (26 صفحه - از 159 تا 184 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمباکتریویروسپلیمر قالب مولکولیویروس باکتریاییمباحث سلامتحسگر شیمیاییمولکولیپلیمرقالبMIP
-
6.
نویسنده : نصیر احمدی، ساسان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجله:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»پاییز 1395 - شماره 2 (26 صفحه - از 51 تا 76 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمباکتریویروسپلیمر قالب مولکولیویروس باکتریاییمباحث سلامتحسگر شیمیاییمولکولیپلیمرقالب
-
7.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 73 تا 86 )
کلیدواژه ها:جرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسورشبیه سازی
-
8.
نویسنده : اهری، حامد ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی، عباسعلی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 83 تا 94 )
کلیدواژه ها:Molecular Framework Polymer sensorNanobiosensorS.aureusExotoxin