کلیدواژه سرخ كردن عميق / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
2.
نویسنده : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
3.
نویسنده : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)