مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
2.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 ، A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 21 تا 38 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی