احمدی کمازانی، ندا/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ قوامی، مهرداد ؛ مریدی فریمانی، مهدی ؛ آرمین، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 21 تا 38 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواستخراج به کمک اولتراسوندتالواولئینضایعات کاهوعصاره آنتی اکسیدانی
-
2.
نویسنده : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (9 صفحه - از 99 تا 107 )
کلیدواژه ها:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese
-
3.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ امیری، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:Fatty Acid ProfileTocopherolPhysicochemical EvaluationPurslane Seed OilSterol