ناطقی، لیلا/ 11 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه پژوهشنامه حلال 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 11 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 11 |
-
1.
نویسنده : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 ، A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 101 تا 118 )
کلیدواژه ها:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا
-
2.
نویسنده مسئول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ نویسنده : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 95 تا 112 )
کلیدواژه ها:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
3.
نویسنده : رجایی، پیمان ؛ زارعی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (دانشگاه آزاد (21 صفحه - از 49 تا 69 )
کلیدواژه ها:قارچ دکمهایاتمسفر اصلاح شدهپوشش پلیپروپیلن
-
4.
نویسنده : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 61 تا 75 )
کلیدواژه ها:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
5.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 صفحه - از 68 تا 80 )
کلیدواژه ها:نوشیدنی فراسودمندمغز گردوآب پنیراینولین
-
6.
نویسنده : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 صفحه - از 10 تا 20 )
کلیدواژه ها:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردو
-
7.
نویسنده : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 95 تا 114 )
کلیدواژه ها:استخراج پکتینبرگ آلوئهورادرجه استریفیکاسیون (DE)گالاکتورونیک اسید
-
8.
نویسنده : سلیم خانیان، مهسا ؛ زند، نازنین ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 55 تا 67 )
کلیدواژه ها:ژلاتیننان پیتاپلی ونیل استاتفیلم زیستتخریبپذیراسانس گلپر
-
9.
نویسنده : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 109 تا 120 )
کلیدواژه ها:نمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمدوغاسانس شوید
-
10.
نویسنده : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:فراصوتفنل کلبار میکروبیآب آلبالو