کلیدواژه فنل کل / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 101 تا 118 )
کلیدواژه ها:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا
-
2.
نویسنده : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ نویسنده مسئول : صانعی، سیدجواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبی
-
3.
نویسنده : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:فنل کلبار میکروبیآب آلبالوفراصوت
-
4.
نویسنده : ایاسه، علی ؛ علیزاده، محمد ؛ اسمعیلی، محسن ؛ مهرداد، عباس ؛ جوادزاده، یوسف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (17 صفحه - از 81 تا 97 )
کلیدواژه ها:فراصوتفنل کلآب هویجاسید اسکوربیککارتنوئید کل
-
5.
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)