-
1.
نویسنده : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ نویسنده مسئول : صانعی، سیدجواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبی
نویسنده : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ نویسنده مسئول : صانعی، سیدجواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبی