کلیدواژه آویشن شیرازی / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ نویسنده مسئول : صانعی، سیدجواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبی
-
2.
نویسنده : شهبازی، محمد علی ؛ کریمی، هجیر ؛ رحیمی، محمود رضا ؛
مجله:پژوهش در علوم، مهندسی و فناوری»تابستان 1396 - شماره 7 (16 صفحه - از 101 تا 116 )
کلیدواژه ها:مدلسازیشبیه سازیگیاهان داروییخشک کردنآویشن شیرازیپمپ حرارتی
-
3.
نویسنده : اجاق، سید مهدی ؛ محمدی، نرگس ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛ محمدی، عصمت ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1395 - شماره 4 (9 صفحه - از 1 تا 9 )
کلیدواژه ها:چویلفعالیت ضدباکتریاییعصارههای آبی و اتانولیگیاهان بیلهرآویشن شیرازی
-
4.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
5.
نویسنده : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت