کلیدواژه اسانس آویشن شیرازی / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ کاظمی، محی الدین ؛ موفق، جبرائیل ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشن شیرازیالکتروریسیجیره های نظامینانوالیاف زئین
-
2.
نویسنده : نارنجی ثانی، رضا ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ روزبهام، بهنام ؛ استاجی، حمید ؛ محمدی، حمید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:شیرخاماسانس آویشن شیرازیاستافیلوکوکوس اورئوس
-
3.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
4.
نویسنده : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت