شریفان، انوشه/ 16 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 13 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه شناخت و کاربرد گیاهان دارویی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 16 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 16 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : عزیزی، عطیه ؛ شریفان، انوشه ؛ نویسنده مسئول : امتیازجو، مژگان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 67 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRگوجه فرنگیشناسایی تراریخته
-
2.
نویسنده : طهرانی نژاد، سمیرا ؛ عیوقی پور تفتی، سمیه ؛ نویسنده مسئول : شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 113 تا 124 )
کلیدواژه ها:گوشت چرخ شدهاستات سدیمآسکوربات سدیمسیترات سدیم
-
3.
نویسنده : میرعزیزی، سلیمه سادات ؛ شریفان، انوشه ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 61 تا 78 )
کلیدواژه ها:روغن کنجدروش استخراجویژگی های شیمیاییاستخراج با حلالپرس سرد
-
4.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ کاظمی، محی الدین ؛ موفق، جبرائیل ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:اسانس آویشن شیرازیالکتروریسیجیره های نظامینانوالیاف زئین
-
5.
نویسنده مسئول : قائم پناه، مهنام ؛ نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
6.
نویسنده : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
7.
نویسنده : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 33 تا 40 )
کلیدواژه ها:سویاPCRمحصولات گوشتی
-
8.
نویسنده : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره سیرحداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخ
-
9.
نویسنده : پرچمی نژاد، فهیمه ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:سوسیسشناسایی تقلبات PCR
-
10.
نویسنده : خسروی زنجانی، محمدعلی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ شریفان، انوشه ؛ محمدی، نیما ؛ باخدا، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:بیفیدوباکتریوم بیفیدومریزپوشانیزنده مانیکرم مغزیکیتوزان