کلیدواژه ویژگیهای شیمیایی / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
نویسنده : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ نویسنده مسئول : احسانی، علی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 صفحه - از 79 تا 87 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
-
3.
نویسنده : میرعزیزی، سلیمه سادات ؛ شریفان، انوشه ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 61 تا 78 )
کلیدواژه ها:روغن کنجدروش استخراجویژگی های شیمیاییاستخراج با حلالپرس سرد
-
4.
نویسنده : کریم نژاد، فاطمه ؛ رضویلر، ودود ؛ انوار، سیدامیرعلی ؛ اسکندری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:ماندگاریفیلم کیتوزانفیله مرغویژگی های شیمیاییاسانس زنیان
-
5.
نویسنده : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1
-
6.
نویسنده : جیرانی خامنه، مریم ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییفساد میکروبیآب پرتقالکیتوزانمیکروبیآببریکس