کلیدواژه اسانس روغنی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
نویسنده : عابدی، تابان ؛ حنیفیان، شهرام ؛ دهقان، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیمیکروبهای منتقله از غذاحداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)حداقل غلظت کشندگی (MBC)