مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 6 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه زن و مطالعات خانواده 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 9 |
علوم اجتماعی 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 10 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : موسوی کلجاهی، سیده الهام ؛ همیشه کار، حامد ؛ الماسی، هادی ؛ اصفی، نارملا ؛ نویسنده مسئول : علیزاده، ایناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 71 تا 85 )
کلیدواژه ها:پرتقالگزنهنانوبیوکامپوزیتنانوفیبرسلولز
-
2.
نویسنده : عابدی، تابان ؛ حنیفیان، شهرام ؛ دهقان، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیمیکروبهای منتقله از غذاحداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)حداقل غلظت کشندگی (MBC)
-
3.
نویسنده : بوستانی، سحر ؛ نویسنده مسئول : آصفی، نارملا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:مایکروویوخشک کردنریحانآون هوای داغ
-
4.
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
5.
نویسنده : همتی مقدم، علیرضا ؛ آصفی، نارملا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:ازنترکیبات فنولیادویهبار میکروبیرادیکال DPPH
-
6.
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
7.
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (6 صفحه - از 5 تا 10 )
کلیدواژه ها:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
8.
نویسنده مسئول : سلیمانی، جابر ؛ نویسنده : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار
-
9.
نویسنده : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتآبغلظتمحلولتیمار
-
10.
نویسنده : رضازاده، آرزو ؛ رشیدخانی، بهرام ؛ آصفی، نارملا ؛
مجله:زن و مطالعات خانواده»زمستان 1387 - شماره 2 (18 صفحه - از 69 تا 86 )
کلیدواژه ها:زنانﺗﺤﻠﻴﻞ ﻋﺎﻣﻠﻲالگوهاي غذاييشاخصهای آنتروپومتریکالگوی غذاییدور کمرالگوهای غذایی غالب