مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
2.
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (6 صفحه - از 5 تا 10 )
کلیدواژه ها:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
3.
نویسنده : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتآبغلظتمحلولتیمار