تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم)
-
نویسنده : شجاعی، مهسا ؛ کریمی دره آبی، هیوا ؛ جوادی، افشین ؛
(8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:بیوفیلمشیر خاماستافیلوکوکوس ارئوسسنندج
-
نویسنده : فتحی هفشجانی، عزت اله ؛ فهامی، فرزاد ؛
(8 صفحه - از 9 تا 16 )
کلیدواژه ها:باقیماندهنانوسیلورجوجههای گوشتی
-
نویسنده : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
(10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده
-
نویسنده : قنبری قوزیکلی، محمد ؛ قوچانی، محبوبه ؛ امینی تبوک، فهیم ؛ نوروز، پرویز ؛ دهقان زاده ریحانی، رضا ؛ اصلانی، حسن ؛
(12 صفحه - از 27 تا 38 )
کلیدواژه ها:آگاهیبرچسب مواد غذاییعرضهکنندگان مواد غذاییمصرفکنندگان مواد غذایی
-
نویسنده : استوار، شادی ؛ بهرامیان، سمیرا ؛ صالحی، رضا ؛
(8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:اسانس بنهپنیرUFپنیسیلیوم سیترینوم
-
نویسنده : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
(6 صفحه - از 47 تا 52 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCR
-
نویسنده : بنیادیان، مجتبی ؛ خلیلی صدرآباد، الهام ؛ عسکری، الهه ؛ پورمقدس، محسن ؛
(10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:عصاره روغنی نعناباکتریهای مواد غذاییرشد باکتری
-
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
(13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج