بنیادیان، مجتبی/ 2 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : مسیحی نژاد، علی اصغر ؛ معتمدی فر، محمد ؛ نویسنده مسئول : بنیادیان، مجتبی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 15 تا 29 )
کلیدواژه ها:عملکردکارکنانآگاهی بهداشتیقنادی
-
2.
نویسنده : بنیادیان، مجتبی ؛ خلیلی صدرآباد، الهام ؛ عسکری، الهه ؛ پورمقدس، محسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:عصاره روغنی نعناباکتریهای مواد غذاییرشد باکتری