کلیدواژه میگو نمکسود شده / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)