مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
نویسنده : مشاک، زهره ؛ سوداگری، حمیدرضا ؛ خنجری، علی ؛ شاه حسینی، غلامرضا ؛ متقی فر، افشین ؛ داوودآبادی فراهانی، محسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:پرتو گاماسیستیسرکوس بویسکشتارگاهلاشه گاویپرتودهیانگلپرتودوزاشعه گاما
-
3.
نویسنده : مشاک، زهره ؛ مرادی، بیژن ؛ مرادی، بهروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامینالایزاماهی قزلآلای رنگینکمانماهیهیستیدین