کلیدواژه هیستامین / (18 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رضوی روحانی، سید مهدی ؛ علی اکبرلو، جواد ؛ نویسنده مسئول : حسن زاد آذر، حسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربی
-
2.
نویسنده : سلحشوریان، زهرا ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 41 تا 49 )
کلیدواژه ها:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
3.
نویسنده مسئول : قاضی لو، امیر ؛ نویسنده : ارشادی فر، حمید ؛ کر، کمال الدین ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1401، دوره پنجم - شماره 3 (10 صفحه - از 50 تا 59 )
-
4.
نویسنده : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها
-
5.
نویسنده : طاهری، علی ؛ غفاری، مصطفی ؛ نیکدل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:هیستامینکنسرو ماهی تونتیوباربیتوریک اسیدبازهای ازته فرارشهرستان کنارک
-
6.
نویسنده : پشنگه، صفورا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینکروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاالکتروفورزموئینه ای
-
7.
نویسنده : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ رجب زاده قطرمی، ابراهیم ؛ ستایش فر، احسان ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 63 تا 72 )
کلیدواژه ها:هیستامیناستان هرمزگانعضلههوور مسقطیکنسرو ماهیماهی
-
8.
نویسنده : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
9.
نویسنده : جاهدی نیا، مریم ؛ کریم، گیتی ؛ سهرابی حقدوست، ایرج ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ اسکندری، محبوبه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:هیستامینماستکروماتوگرافی مایع با کارکرد بالامعتبرسازی
-
10.
نویسنده : جاهدی نیا، مریم ؛ کریم، گیتی ؛ سهرابی حقدوست، ایرج ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ اسکندری، محبوبه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (7 صفحه - از 23 تا 29 )
کلیدواژه ها:کادمیومهیستامینمسماستکروماتوگرافی مایع با کارکرد بالامعتبرسازیفلزات سنگینگوجهفرنگی گلخانهایآمینهای بیوژنآمینهای بیوژن
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 11 |
نشریه تازه های علوم شناختی 2 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (8 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)