کلیدواژه اسانس رزماری / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : اژدر، مریم ؛ نویسنده مسئول : زند، نازنین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 77 تا 92 )
کلیدواژه ها:اسانس رزماریاسانس زیرهبسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شدهگوشت تازه گوساله
-
2.
نویسنده : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها
-
3.
نویسنده : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 27 تا 40 )
کلیدواژه ها:نگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCRسبزیجاتضدباکتری