مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : جلیلی، مریم ؛ نویسنده : الماسیان، ریکا ؛ رحمانی، انوشه ؛ وره زردی، امیر ؛ بساکی، طیبه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 61 تا 72 )
کلیدواژه ها:داکسی نیوالنولفرآوردههای غلاتتخلیص
-
2.
نویسنده : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1