زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4
-
نویسنده مسئول : پیشاهنگ، محسن ؛ نویسنده : پیشاهنگ، مسعود ؛
(13 صفحه - از 1 تا 13 )
-
نویسنده مسئول : شیرازی، سمیه ؛
(16 صفحه - از 14 تا 29 )
کلیدواژه ها:مدل معادلات ساختاریکنترل کیفیتایمنی غذاغذای حلال
-
نویسنده مسئول : فیضی، جواد ؛ نویسنده : سرابی جماب، محبوبه ؛ جهانی، مسلم ؛ زمانی، حسین ؛
(17 صفحه - از 30 تا 46 )
کلیدواژه ها:رتبهبندیزعفراننشان طیبالگوی ارزیابی کیفیت
-
نویسنده مسئول : میرزایی، محمد ؛
(9 صفحه - از 47 تا 55 )
کلیدواژه ها:مسئولیتنظریه تقصیررابطه استنادکادر درمانتفکیک مسئولیت
-
نویسنده مسئول : پیشنمازی رستمکلایی، محمد ابراهیم ؛ نویسنده : ایازی رستمکلایی، زاهره ؛
(9 صفحه - از 56 تا 64 )
کلیدواژه ها:گردشگری سلامتگردشگری حلالپزشکی حلالسلامت حلال
-
نویسنده مسئول : حقیقی نسب، منیژه ؛ نویسنده : وطن پرست، محیا ؛ گنجی، راضیه ؛
(14 صفحه - از 65 تا 78 )
کلیدواژه ها:نگرشمصرفکنندهباور و تعهد مذهبیاستاندارد حلالایمنی و بهداشت فرآوردههای غذایی
-
نویسنده : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ نویسنده مسئول : احسانی، علی ؛
(9 صفحه - از 79 تا 87 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبی
-
نویسنده مسئول : صداقتی، مرجانه ؛ نویسنده : مورکی، نرگس ؛
(9 صفحه - از 88 تا 96 )
کلیدواژه ها:حلالفرآوردههای شیریپیش نیاز های حلیت