کلیدواژه بستنی / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه بهداشت مواد غذایی 4
-
1.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
2.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورا
-
3.
نویسنده : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 71 تا 82 )
کلیدواژه ها:سینبیوتیکلاکتولوزبستنیاینولین
-
4.
نویسنده : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکسینبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسباسیلوس کواگولانسانجماد