کلباسی اشتری، احمد/ 2 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:شکرفنلکریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگرا
-
2.
نویسنده : هنرور، مسعود ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ کریمی، خاطره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:بتالایزرضریب استحصالکیفیت تکنولوژیکیناخالصی