متقیان، پرنیان/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنل
-
2.
نویسنده : میرعمادی، پرگل ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (7 صفحه - از 21 تا 27 )
-
3.
نویسنده : کریمی، خاطره ؛ هنرور، مسعود ؛ عزت پناه، حمید ؛ بازیار، بهزاد ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (8 صفحه - از 67 تا 74 )
کلیدواژه ها:آدامسآزمونهای حسیآزمونهای کیفیشربت با فروکتوز بالاشربت گلوکز