-
1.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی