مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : رادی، محسن ؛ امیری، صدیقه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 57 تا 68 )
کلیدواژه ها:مهاجرتآلایندهظرف آلومینیومی
-
2.
نویسنده : امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
-
3.
نویسنده : مهستی، پیمان ؛ امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اتصالات عرضیاصلاح نشاستهجایگزین چربیخامه کم چربنشاسته ذرت