-
1.
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ