کلیدواژه پایداری امولسیون / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ
-
2.
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ