مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 7 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 7 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 7 |
-
1.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:مقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگپایداری امولسیونسس مایونز
-
2.
نویسنده : رفتنی امیری، زینب ؛ اسماعیلی، امیرمهدی ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:SalepKetchupCarboxy Methyl CelluloseSyneresis and Rheology
-
3.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics
-
4.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، مریم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:رنگسبوس گندمظرفیت نگهداری آبپراکسید هیدروژن قلیاییفیبرهای خوراکی
-
5.
نویسنده : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین
-
6.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحه - از 44 تا 51 )
کلیدواژه ها:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی
-
7.
نویسنده : یوسفی، مروارید ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ علیمی، مزدک ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (9 صفحه - از 48 تا 56 )
کلیدواژه ها:اندازه ذرهخردل زردسینرسیسکچاپ