کلیدواژه خواص ضد میکروبی / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : تیموری، یلدا ؛ عینی زاده، ترکان ؛ نویسنده مسئول : آزاد فلاح، مرضیه ؛
مجله:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1402 - شماره 29 (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:پوست گردوخواص ضدمیکروبیشوینده هاباکتری استافیلو کوکوس اورئوسپوست سبز گردوعصاره پوست سبز گردوعصارهشویندهخواصترکیبات فنولیباکتریضدمیکروبیضد میکروبی
-
2.
نویسنده : خوشبخت نژاد، فرناز ؛ متینی، سارا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1402، دوره نهم - شماره 32 (20 صفحه - از 44 تا 63 )
کلیدواژه ها:دارچینخواص ضد میکروبیهمبرگرنگهدارنده طبیعیخواص آنتی اکسیدانیپودر دارچینتیمارمیکروبیسالمونلاباکتری
-
3.
نویسنده مسئول : رستمی چراتی، فرامرز ؛ نویسنده : عرفانمنش، پرستو ؛ نیازی، فتحاله ؛
مجله:دانش حفاظت و مرمت»پاییز 1402 - شماره 17 (12 صفحه - از 4 تا 15 )
کلیدواژه ها:جداسازیآنالیزخواص ضد میکروبیGC-Massپیرولیز چوبسرکه چوب
-
4.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:مواد نگهدارنده طبیعیعصارهپنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیس
-
5.
نویسنده : همایون پور، پریسا ؛ نویسنده مسئول : شریعتی فر، نبی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحه - از 32 تا 46 )
کلیدواژه ها:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
-
6.
نویسنده : بدلی، اکبر ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
7.
نویسنده : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین