کلیدواژه نايسين / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : محمدی، خسرو ؛ نویسنده : جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداری
-
2.
نویسنده : حمیدی، سیده رعنا ؛ نویسنده مسئول : حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
-
3.
نویسنده : هاشم پور صادقیان، مهدی ؛ کاظمی پور، نسرین ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ اسکندری، محمد هادی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:نایسینواکنش میلاردگلیکاسیونباکتریهای گرم منفی
-
4.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
5.
نویسنده : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
-
6.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
7.
نویسنده : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین