کلیدواژه باکتریوسین / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سالک، فائزه ؛ میرزایی، حمید ؛ خندقی، جلیل ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : نامی، یوسف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:انتروکوکوسباکتریوسینضدمیکروبیضدتوموری
-
2.
نویسنده : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ نویسنده مسئول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:ردیابیپروبیوتیکباکتریوسینزیرهمچینی
-
3.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
4.
نویسنده : اسماعیل زاده، مهرناز ؛ خنافری، آنیتا ؛ اخوان سپهی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (10 صفحه - از 87 تا 96 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیلاکتوباسیلپروبیوتیکباکتریوسینListeria monocytogenes
-
5.
نویسنده : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحه - از 55 تا 70 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید