کلیدواژه انتروكوكوس / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سالک، فائزه ؛ میرزایی، حمید ؛ خندقی، جلیل ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : نامی، یوسف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:انتروکوکوسباکتریوسینضدمیکروبیضدتوموری
-
2.
نویسنده : تفکیکی، صبا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 35 تا 47 )
کلیدواژه ها:انتروکوکوسشیر خاماثر آنتاگونیستیفرآوردههای سنتی شیرروش دولایه
-
3.
نویسنده : مهدوی، سامان ؛ علیلو، سعید ؛ شفیعی، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (7 صفحه - از 77 تا 83 )
کلیدواژه ها:خویانتروکوکوسپنیر سنتیپنیر کوزهای
-
4.
نویسنده : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 23 تا 38 )
کلیدواژه ها:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)