مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : محمدی، خسرو ؛ نویسنده : جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداری
-
2.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
3.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری