کلیدواژه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلطانی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 23 تا 35 )
کلیدواژه ها:تشخیصشیرآلودگیپاستوریزاسیونمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس
-
2.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)