کلیدواژه باکتریهای مولد اسیدلاکتیک / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حمیدی، سیده رعنا ؛ نویسنده مسئول : حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
-
2.
نویسنده : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)