کلیدواژه Mayonnaise / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : El-Araby، Ghada M ؛ Abdel-Ghany، Azza S ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2012، مايو - العدد 67 (25 صفحه - از 857 تا 881 )
کلیدواژه ها:Antioxidant activityMayonnaisechard leaves extract
-
2.
نویسنده : خاجوی، هلیا ؛ نویسنده مسئول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)
-
3.
نویسنده : فخاری، شنتیا ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 99 تا 111 )
کلیدواژه ها:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
4.
نویسنده : قضایی، شیوا السادات ؛ میزانی، مریم ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (9 صفحه - از 103 تا 111 )
کلیدواژه ها:پایداری امولسیونسس مایونزمقدار کلسترولنشاسته اکتنیل سوکسینات انهیدریدویژگیهای رنگ
-
5.
نویسنده : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحه - از 17 تا 22 )
کلیدواژه ها:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
6.
نویسنده : اصلان زاده، مریم ؛ میزانی، میرم ؛ گرامی، عباس ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:Fat ReplacerDietary FiberMayonnaisePhysicochemical Characteristics