کلیدواژه مايونز / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : خاجوی، هلیا ؛ نویسنده مسئول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)
-
2.
نویسنده : فخاری، شنتیا ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 99 تا 111 )
کلیدواژه ها:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
3.
نویسنده : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحه - از 17 تا 22 )
کلیدواژه ها:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
4.
نویسنده : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:روغنمایونزویسکوالاستیک
-
5.
مترجم : امیر دیوانی، پگاه ؛
مجله:عروس هنر»مهر 1380 - شماره 5 (1 صفحه - از 47 تا 47 )
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |