-
1.
نویسنده : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:ماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسیژلاتین
نویسنده : سخاوتی زاده، سعید ؛ کرمی، معصومه ؛ سوند رومی، علیرضا ؛ صادقی سروستانی، محمدوحید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:ماستچویلخصوصیات شیمیایی و حسیژلاتین