مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : اژدری، عطااله ؛ نویسنده : قدوسی، رضیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای
-
2.
نویسنده : غفاری، سحر ؛ اژدری، عطااله ؛ شریفزاده، غلامرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 89 تا 98 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسماست پروبیوتیکعصاره عناب