-
1.
نویسنده : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 65 تا 73 )
کلیدواژه ها:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی
نویسنده : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 65 تا 73 )
کلیدواژه ها:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی