-
1.
نویسنده : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 101 تا 108 )
کلیدواژه ها:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی
نویسنده : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 101 تا 108 )
کلیدواژه ها:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی