مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛ نویسنده : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 صفحه - از 60 تا 76 )
کلیدواژه ها:ژلاتینتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفیشناسایی گونه
-
2.
نویسنده : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 17 تا 36 )
کلیدواژه ها:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
3.
نویسنده : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 19 تا 36 )
کلیدواژه ها:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین