-
1.
نویسنده : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 59 تا 72 )
کلیدواژه ها:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی
نویسنده : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 59 تا 72 )
کلیدواژه ها:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی