مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:اجزای غذای«حلال»پروتئینهای گیاهیاصلاح آنزیمی و شیمیایی
-
2.
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولی