-
1.
نویسنده : مردافکن، نوشین ؛ بیک محمدی، فرانک ؛ احمدی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 123 تا 133 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاسید چرب اشباعاسیدچرب ترانسشیرینی قنادی
نویسنده : مردافکن، نوشین ؛ بیک محمدی، فرانک ؛ احمدی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 123 تا 133 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاسید چرب اشباعاسیدچرب ترانسشیرینی قنادی